2018. február 26.  Edina 
 
   JárműkeresőHirdetésfeladásHirdetés módosítás, törlésHirdetés kiemelésParkoló
GYIK    
Gyakran ismételt kérdések
Hirdetések feladása, kezelése
 
1. Hogyan adhatok fel hirdetést az Alföldautó.hu -n?
2. Hány hirdetést adhatnak fel magánszemélyek?
3. Hogyan módosíthatom, törölhetem hirdetésemet?
4. Elfelejtettem a jelszavam. Mit tegyek?
5. Mi a parkoló? Hogyan használhatom?
 
 
1. Hogyan adhatok fel hirdetést az Alföldautó-n?
 
Járműhirdetését a lap tetején bal oldali Hirdetésfeladás linkre kattintva adhatja fel. Hirdetése feladásakor a mezőket lépésről lépesre töltse ki, figyeljen rá, hogy az e-mail címét pontosan adja meg.

Amennyiben járműve nem szerepel a gyártmány szótárban, az "egyéb" kategóriát válassza. Az ár megadásánál ne használjon elválasztó pontot. A kép feltöltése akár perceket is igénybe vehet, kérjük legyen türelemmel. Hirdetésének rögzítése után e-mailt küldünk Önnek, amely tartalmazza a hirdetés módosításához, törléséhez szükséges jelszót.
 
 
2. Hány hirdetést adhatnak fel magánszemélyek?
 
Magánszemélyek e-mail címenként 1 db hirdetést adhatnak fel térítésmentesen. Amennyiben több hirdetést szeretne feladni, hirdetési csomagot kell választania.
 
 
3. Hogyan módosíthatom, törölhetem hirdetésemet?
 
Hirdetése feladása után e-mailt küldünk Önnek, amely tartalmazza a hirdetés hozzáféréséhez szükséges jelszót. A lap tetején bal oldali Hirdetés módosítás, törlés linkre kattintva, a hirdetés feladása során használt e-mail címének és az e-mailben kapott jelszavának megadásával tud hozzáférni hirdetéséhez. Bejelentkezés után a lap alján található Törlés linkre kattintva tudja hirdetését törölni.
 
 
4. Elfelejtettem a jelszavam. Mit tegyek?
 
A lap tetején bal oldali Hirdetés módosítés, törlés linkre kattintva, ott az Elfelejtett jelszó újrakérése itt! linkre kattintva kérheti újra jelszavát. Jelszó csak a hirdetés feladásánál használt e-mail címre kérhető.
 
 
5. Mi a parkoló? Hogyan használhatom?
 
A lap tetején a Parkoló linkre kattintva érhető el ez a szolgáltatás. A parkolóba tudja összegyűjteni, a böngészés során Önnek megtetsző hirdetéseket, azokat a parkolóba téve bármikor megtekintheti. képre kattintva tudja a járművet a parkolóba tenni, illetve onnan törölni.
 SMS-el kiemelt hirdetés
még több » 
 
 
 Hírek
 
 
© 2005-2016 Comeon I Médiaajánlat I Kapcsolat   vissza az oldal tetejére